We offer easy to use and radar based level monitoring solutions. We offer easy to use and radar based level monitoring solutions for chemicals, oils and (waste)water.
Home / Testimonials / De Waterbank - slim omgaan met restwater
De Waterbank - slim omgaan met restwater

De Waterbank - slim omgaan met restwater

Droogte en overlast zijn actuele onderwerpen en een wereldwijd aandachtspunt. Lange periodes van droogte, lage grondwaterstanden en steeds hevigere regenval in de zomer. In de winter is er een overschot aan water en in de zomer is er een tekort aan water voor irrigatie, sproeien of blussen.

De waterbank brengt op een eenvoudige manier aanbieders van overtollig water met lokale afnemers die een tekort hebben met elkaar in contact. Door het land heen zijn er waterbanken aanwezig. Dit restwater kan worden opgeslagen, getransporteerd en gedistribueerd.

In samenwerking met het rijksvastgoedbedrijf en de koninklijke luchtmacht wordt er op vliegbasis Eindhoven een proef gedaan tot eind 2022 met een 200m3 waterbank. Om het verbruik eenvoudig te monitoren maakt de Waterbank gebruik van onze draadloze radar sensor. De sensor verstuurt de data naar ons moderne platform waar het verbruik gemakkelijk te houden is.

Waterbank project vliegbasis eindhoven

Bent u zelf op zoek naar een slimme oplossing om grip te houden op uw water of chemie verbruik? Neem gerust contact op met een van onze sales enigeers om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods