Home / overstapactie

TRANSFERtje MAKEN?

Hét moment om over te stappen op de volgende generatie meetsystemen!

Niveaumetingen voor olietanks is nu makkelijker dan ooit. De uiterst krachtige en nauwkeurige niveau radar sensor van Staal Instruments installeert u gemakkelijk en snel binnen 5 minuten. Kom nooit meer voor verrassingen te staan door accuraat voorraadbeheer in ons modern portaal. Informeer nu naar de overstap actie van Staal Instruments.

informatie

Op alles voorbereid.

Toepasbaar op alle tanks

De niveau sensor is standaard uitgerust met een 2 inch schroefdraad. Andere aansluiting? Geen probleem, met onze verschillende koppelstukken kunnen alle tanks, IBC's en drums voorzien worden van sensoren.

Direct inzicht in alle voorraden

In het moderne Staal Cloud platform kunt u al uw voorraden gemakkelijk en inzichtelijk beheren. Met niveau- en leegmeldingen komt u of uw klant nooit meer voor verrassingen te staan. Stel gemakkelijk per tank uw gewenste meldingen in. 

Optimalisatie van planning en routes

Maak aan de hand van uw metingen geoptimaliseerde routes en planningen. Stel uw medewerkers in staat om in één oogopslag te kunnen zien waar en wanneer tanks gevuld kunnen, of moeten worden. 

Verbruik per klant

Met 1 druk op de knop analyseert u ook het dagelijks, wekelijks of maandelijks verbruik per klant. Dit zijn waardevolle gegevens voor uw inkoop- en verkoop medewerkers om altijd bij de hand te hebben. 

Staal Cloud

Modern platform

  • Locatie inzien per tank
  • Hoeveelheid uitlezen per tank
  • Grip op planning
  • Automatische meldingen

Overal bij de hand

De Staal Cloud is ook beschikbaar op mobiel. Laat uw chauffeurs en medewerkers gemakkelijk en snel het overzicht bewaren. Is de vrachtwagen nog niet leeg aan het einde van de dag? Check dan via uw mobiel waar er nog tanks afgevuld kunnen worden. 

Klaar voor de toekomst?

Op dit moment heeft Staal Instruments een aantrekkelijke overstap waarbij u uw oude sensoren kunt inruilen. Neem direct contact op met onze sales engineers en vraag naar de overstap actie. 

Informeer nu!